Smitsound Webshop

OPRUIMING: INVOLIGHT AX 470 LED effect

stuk

INL-LEDE0110
OPRUIMING: INVOLIGHT AX 470 LED effect
OPRUIMING: INVOLIGHT AX 470 LED effect
OPRUIMING: INVOLIGHT AX 470 LED effect
129.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLEDE0110
Hoge kwaliteit LED effect met de nieuwste krachtige multichip LED technologie. De AX470 van Involight is te vergelijken met een full size Derby maar dan velen malen beter.

Levertijd enkele dagen
OPRUIMING: INVOLIGHT AX 470 LED effect

Geweldige kwaliteit tegen een nog betere prijs
Met een 10 Watt LED en een bijzonder hoge kwaliteit lenzenstelsel heeft de Involight  AX470 een zeer hoge lichtopbrengst. Een daarom behoort dit geweldige LED effect in de hoogste klasse. De vraag naar dit soort effecten is zeer groot en Involight reageert met de nieuwste technologie, namelijk de multichip LED’s.

Full Color
Door de multichip LED’s, ook wel tricolor LED’s genoemd is het mogelijk om alle kleuren in te mixen. Waar voorheen de kleuren door drie LED’s werden gemixt, komt het nu uit 1 LED. Er zijn dus geen verschillende kleuren stippen meer op uw dansvloer, maar precies de juiste kleur.

Multifunctioneel inzetbaar
De Involight  AX470 kent verschillende  toepassingen. Stand-alone is hij sterk door de voorgeprogrammeerde programma’s, zodat hij ook zonder muziek een mooie lichtshow kan wegzetten. Daarnaast kan door middel van de ingebouwde microfoon de Involight  AX470 ook werken op het ritme van de muziek. Door een draaiknop aan de achterzijde van het apparaat is de gevoeligheid van de microfoon gemakkelijk in te stellen. Bovendien is de Involight  AX470 voor zien van een makkelijk te begrijpen 4-knops on-board menu.

Voor de professionelere gebruiker is het ook mogelijk de Involight  AX470 aan te sturen via DMX. Op 4 kanalen kunt u dan: de kleur aanpassen, het strobe effect en dimmer functie gebruiken, en de snelheid van de motor instellen.

De Involight  AX470 is overal te gebruiken. Door zijn compacte en lichte design is dit effect makkelijk te monteren aan uw truss van uw drive-in show of van uw club. Daarnaast zal door het speciale koelblok aan de voorzijde van het apparaat de Involight  AX470 niet te warm worden waardoor u lange tijd kunt genieten van deze LED-kanjer.

Specificaties:
  • 1 x 10 Watt RGBW multichip LED
  • Stand-alone: Music mode, voor geprogrammeerde programma’s
  • DMX512 aanstuurbaar (via reguliere DMX controller) op 4 kanalen
  • Linken van meerdere apparaten doormiddel van de Master-Slave functie (DMX in/uit)
  • Rotatie, strobe effect en kleur instelbaar via DMX
  • Microfoon gevoeligheid is aan de passen met een draaiknop
  • Voeding: 230V
  • Stroomverbruik: 36 Watt
  • Afmetingen: 320 x 242 x 206 mm
  • Gewicht: 3.6 kg

© Smitsound Geluidstechniek