Smitsound Webshop

SHOWTEC Quick DMX D512

stuk

8717748342331
SHOWTEC Quick DMX D512
SHOWTEC Quick DMX D512
SHOWTEC Quick DMX D512
SHOWTEC Quick DMX D512
SHOWTEC Quick DMX D512
SHOWTEC Quick DMX D512
250.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode50051
U heeft met deze SHOWTEC controller volledige beschikking over 512 DMX kanalen. Deze compacte aluminium interface wordt via een meegeleverde USB kabel aangesloten op uw computer. Aan de andere zijde zit een 3-polige XLR aansluiting voor het DMX signaal.
SHOWTEC Quick DMX D512

De interface Quick D512 is de opvolger van de D512 en is uitgevoerd in een reisbestendige metalen behuizing. Deze interface geeft u de mogelijkheid om, zonder beperkingen, 512 DMX kanalen uit te sturen. De Quick D512 is aan te sluiten via USB aan uw PC of MAC. Daarnaast kan de D512 een dynamische scene spelen zonder dat deze aangesloten is aan een computer of laptop.

Software:
Quick DMX is de, gratis, software om te gebruiken wanneer u uw lichtapparatuur wilt aansturen vanaf u computer of laptop in combinatie met een Showtec DMX dongle uit ons assortiment. Deze software is beschikbaar voor Windows en Mac.

De software, in combinatie met een Showtec DMX dongle, is een gebruiksvriendelijke oplossing voor de aansturing van simpele LED spots tot de aansturing van complexe lichtinstallaties met meerdere moving heads en pixel armaturen. Voorkennis van DMX en het programmeren van shows, is niet vereist. De software is zodanig intuitief, dat u in no time aan de slag kunt. Manuals en tutorials zijn beschikbaar op meerdere websites (o.a. youtube). Eventuele upgrades zijn overigens ook gratis.

Zie onder aan de pagina de link naar de gratis software.

© Smitsound Geluidstechniek