Smitsound Webshop

NEWHANK Control USB BT mic/line mixer-USB/SD/BT player

stuk Mic/Line Mixer with build-in USB/SD/BlueTooth Player

8718868408273
NEWHANK Control USB BT mic/line mixer-USB/SD/BT player
NEWHANK Control USB BT mic/line mixer-USB/SD/BT player
NEWHANK Control USB BT mic/line mixer-USB/SD/BT player
219.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeNHControlUSBBT
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Control USB is een geweldige 19” 1HE rackmixer, met een MIC aansluiting, AUX in, SD-card slot, USB poort, BT ontvanger en line ingang is dit een echte alleskunner!
Neem contact met ons op voor de levertijd
NEWHANK
Newhank, wat voorheen AV media Source heette, is een onderdeel van Interstate Audio BV uit Warder, Nederland. Newhank is het nieuwe merk die een geweldige prijs/kwaliteit verhouding levert. Kwaliteitsproducten van Newhank is een scala aan 19” mixers, 19” mediaspelers en LCD/TFT monitor-screens. De producten van Newhank zijn goed geprijsd en enorm makkelijk in gebruik. Alle producten van Newhank zijn ideaal voor DJ’s, VJ’s en installatie klussen als kroegen en andere horeca gelegenheden.

Newhank Control USB BT
De Control USB BT is een standaard 3-kanaals 19" Stereo Rack mixer met USB / SD-kaart / Bluetooth speler. Kanaal 1 is toegewezen aan de microfooningang. Op Kanaal 2  kunt u uw mp3-muziekbestanden van USB / SD-kaart of verbinding met een ander draagbaar audio-apparaat afspelen via de 3.5mm externe stereo-ingang. Kanaal 3 kunt u een externe line bron via een stereo RCA-ingangen aan de achterkant aansluiten.

Specificaties:
  • USB/ SD slot, voor mp3 bestanden
  • Ingebouwde Bluetooth ontvanger
  • Individuele volume regelaars
  • Master volume en 2 bands EQ
  • Aansluitingen: Combo XLR-JACK, 3.5mm stereo line, 1 stereo RCA
  • Afmetingen: 19” 1HE
  • Voor het originele specificatie overzicht klikt u hier: http://interstateaudio.nl/wp-content/uploads/newhank_control_usb_specsheet.pdf
  • Wij kunnen, wegens het ontbreken van gegevens vanuit de leverancier niet alle specificaties weergeven. Wij hopen dit zo snel mogelijk op te lossen en u de volledige informatie te kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak.

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review