Smitsound Webshop

NEWHANK Control USB Mixer

stuk Levertijd enkele dagen

8718868408273
NEWHANK Control USB Mixer
NEWHANK Control USB Mixer
NEWHANK Control USB Mixer
155.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeNHControlUSB
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Control USB is een geweldige 19” 1HE rackmixer, met een MIC aansluiting, AUX in, SD-card slot, USB poort en line ingang is dit een echte alleskunner!
NEWHANK
Newhank, wat voorheen AV media Source heette, is een onderdeel van Interstate Audio BV uit Warder, Nederland. Newhank is het nieuwe merk die een geweldige prijs/kwaliteit verhouding levert. Kwaliteitsproducten van Newhank is een scala aan 19” mixers, 19” mediaspelers en LCD/TFT monitor-screens. De producten van Newhank zijn goed geprijsd en enorm makkelijk in gebruik. Alle producten van Newhank zijn ideaal voor DJ’s, VJ’s en installatie klussen als kroegen en andere horeca gelegenheden.

Newhank Control USB
De Control USB is een standaard 3-kanaals 19" Stereo Rack mixer met USB / SD-kaart speler. Kanaal 1 is toegewezen aan de microfooningang. Op Kanaal 2  kunt u uw mp3-muziekbestanden van USB / SD-kaart of verbinding met een ander draagbaar audio-apparaat afspelen via de 3.5mm externe stereo-ingang. Kanaal 3 kunt u een externe line bron via een stereo RCA-ingangen aan de achterkant aansluiten.

Specificaties:
  • USB/ SD slot, voor mp3 bestanden
  • Individuele volume regelaars
  • Master volume en 2 bands EQ
  • Aansluitingen: Combo XLR-JACK, 3.5mm stereo line, 1 stereo RCA
  • Afmetingen: 19” 1HE
  • Voor het originele specificatie overzicht klikt u hier: http://interstateaudio.nl/wp-content/uploads/newhank_control_usb_specsheet.pdf
  • Wij kunnen, wegens het ontbreken van gegevens vanuit de leverancier niet alle specificaties weergeven. Wij hopen dit zo snel mogelijk op te lossen en u de volledige informatie te kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak.

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review