Smitsound Webshop

ECLER eSAM603 compacte audiomixer

stuk Levertijd enkele dagen

ECLER eSAM603 compacte audiomixer
ECLER eSAM603 compacte audiomixer
ECLER eSAM603 compacte audiomixer
528.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode10-31502
De ECLER eSAM603 is een compacte audiomixer met 4 microfoon/line ingangen, 1 line ingang en 1 microfooningang.
ECLER eSAM603 compacte audiomixer

De ECLER eSAM603 is een compacte audiomixer met 4 microfoon/line ingangen, 1 line ingang en 1 microfooningang. Deze ingangen kunnen elk apart naar 3 verschillende zones uitgestuurd worden. De 4 microfoon/line ingangen zijn te kiezen via een drukknop. Door de eenvoudige bediening van deze audiomixer is het de ideale oplossing voor kwalitatieve en eenvoudige installaties.

De audiomixer heeft daarnaast 1 stereo uitgang (A/B) en 1 mono uitgang (C). De A/B uitgang kan zowel in mono functie als in stereo functie gezet worden. Elke ingang kan naar uitgangen A, B en/of C gerout worden. De audiomixer heeft een 3 band toonregelingssectie, een talkover (priority) functie die toe te wijzen is aan iedere ingang, een stereo/mono mix switch voor de A/B uitgang en een externe mute connectiepoort.

Bij deze mixers van ECLER zijn de gain knoppen aan de achterzijde geplaatst. Dit heeft als groot voordeel dat het inkomende signaal bij installatie eenmalig wordt ingesteld en dat de gebruiker er daarna niet meer per ongeluk aan kan draaien. De toonregeling zit wel op de voorzijde, echter zijn de knoppen verzonken in de frontplaat en deze kunnen met een kleine schroevendraaier worden ingesteld. Zo wordt ook hierbij voorkomen dat (ongenodigde) gebruikers ongewenst aan de knoppen draaien.

Specificaties:
  • 6 Kanalen met onafhankelijke signaalversterking
  • 4 MIC/line ingangen + 1 line ingang + 1 MIC ingang
  • 2x 3-band toonregelingssectie (A/B en C)
  • Aan te passen microfoongevoeligheid via achterzijde
  • Hoogte: 19” / 482.6 mm
  • Diepte: 1 HE / 44 mm
  • Inbouwdiepte: 195 mm
  • Gewicht (kg): 2,1

© Smitsound Geluidstechniek