Smitsound Webshop

DJ's, clubs en feestcafés

Oplossingen voor DJ’s, clubs en feestcafés

Bent u een (drive-in) DJ of heeft u een club of feestcafé? Dan bent u bij Smitsound Geluidstechniek in een van onze specialistische webshops aan het goede adres. Smitsound levert namelijk al jaren een scala aan apparatuur aan deze sector en is trots dealer van diverse merken.  Zo zijn wij onder andere dealer van NOVA, JB Systems, Sennheiser en Shure. Tevens verkopen wij ook diverse, soms onbekendere merken zoals Equinox, Clever en Involight. Door ons gevarieerd aanbod hebben wij voor ieder wat wils in ons assortiment.

De DJ van nu wil niet meer lopen sjouwen met grote cases en installaties. Smitsound biedt diverse krachtige compacte actieve en passieve speaker systemen aan waarbij we natuurlijk altijd de prijs kwaliteitsverhouding strikt in de gaten houden.

Tegenwoordig ligt een grote focus van ons aanbod op merken van onze Engelse leverancier Prolight. De merken van Prolight, onder andere Clever, Equinox,  eLumen8 en W-Audio, staan bekend om hun brede assortiment van relatief goedkope producten tot professionele series. Deze merken vallen ook op omdat zij regelmatig iets nieuws hebben, iets wat ons assortiment nog diverser maakt.

Benieuwd geworden want wij voor u kunnen betekenen of altijd als een die dat oude verlichtingsplan in u club, zaal of café willen aanpakken? Neem dan gerust contact met ons op! Graag maken wij een afspraak om te kijken wat voor u de beste oplossing is!