Smitsound Webshop

COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal......

set Inclusief opbergkokertje & Sleutelhanger

COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal......
COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal......
COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal......
COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal......
COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal......
11.50 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeEARplugnorm
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Afhankelijk van de geluidsterkte en de tijd dat men is bloot gesteld riskeert men boven 80dB permanente of tijdelijke gehoorschade. Een toename van 20dB betekent dat de amplitude van het geluid 100 X toeneemt. Dit is dus geen lineaire schaal. Bij een concert ondergaat men al gauw 100dB of meer en toch draagt gemiddeld maar 15% van de bezoekers tussen 18-28 jaar deugdelijke gehoorbescherming. Gemiddeld genomen heeft meer dan 50% van de bezoekers last van een pieptoon in de oren na het concert. Meestal verdwijnt de pieptoon na een tijd, maar bij permanente schade blijft deze pieptoon aanwezig...…voor altijd! Indien men Cool-earplugs correct draagt reduceert men het risico op een gehoorbeschadiging, zonder dat de geluidskwaliteit wordt aangetast.

Geleverd met handige opbergkoker in "kekke"kleuren en keyring.
Neem contact met ons op voor de levertijd

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal - Rose

Inclusief opbergkokertje / Sleutelhanger

Neem contact met ons op voor de levertijd EARplugnormR
€ 11.50

COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal - Groen

Inclusief opbergkokertje / Sleutelhanger

Neem contact met ons op voor de levertijd EARplugnormG
€ 11.50

COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal - Blauw

Inclusief opbergkokertje / Sleutelhanger

Neem contact met ons op voor de levertijd EARplugnormB
€ 11.50
COOL EARplugs -25dB demping - maat: normaal

Cool-earplugs zijn gemaakt van een zeer hoogwaardige en duurzame rubber, die bij het inbrengen in het oor door de lichaamstemperatuur de vorm aannneemt van de gehoorgang. Dit wordt ondersteund door de speciale vorm van de kop van de oordop, die zich open vouwt tijdens het plaatsen van Cool-earplugs in het oor. Eenmaal in het oor geplaatst zorgt de Cool- earplug voor een optimale afsluiting van de gehoorgang en volgt de oordop elke beweging van het oor. Dit in tegenstelling tot oordoppen van hardere rubbersoorten of harde oordoppen. Cool-earplugs zijn getest en goedgekeurd volgens de Europesche Norm EN 352-2 2002.

Cool-earplugs dempen gemiddeld met 20dB of 25dB en hebben een SNR84 waarde van 23/25dB over alle frequenties. Voor de geïnteresseerde lezer is een compleet testrapport bijgesloten dat werd uitgevoerd door een officiële instantie. In onderstaande grafiek wordt de demping in functie van de frequentie weergegeven door de bovenste lijn. Opvallend is hierbij dat de demping over het gehele frequentie bereik nagenoeg identiek is. Dit komt door de excellente filter in Cool-earplugs.

Cool-earplugs zijn gemaakt uit zeer hoogwaardige kunststoffen. De filter is van ABS, waaromheen een rubber (thermoplastisch elastomeer) is gespoten. Deze rubber is hypoallergeen, wat betekent dat allergische reacties met de huid uitgesloten zijn. Beide kunststoffen zijn trouwens medisch toegelaten en Cool-earplugs dragen een CE keurmerk.

Cool-earplugs zijn bedoeld voor meervoudig gebruik. Cool-earplugs zijn innovatief, hip en duurzaam. Na gebruik kan de oordop onder de kraan gewassen worden. Vindt u dat te lastig, dan kunnen de Cool-earplugs gewoon schoongemaakt worden in de vaatwasser.Omdat de kop van Cool-earplugs geloten zijn blijft er geen cerumen (oorsmeer) achter in oordop. Regelmatig schoonmaken is dan ook overbodig. Extra voordeel is een verminderde kans op een bacteriele infectie omdat zich geen cerumen in de oordop achterblijft.

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review