Smitsound Webshop

OPRUIMING INVOLIGHT RX500HP, LED effect

stuk

OPRUIMING INVOLIGHT RX500HP, LED effect
OPRUIMING INVOLIGHT RX500HP, LED effect
OPRUIMING INVOLIGHT RX500HP, LED effect
132.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeRX500HPopruim
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Deel van de nieuwe HiBrite-serie, de LED RX 500HP, een mooi LED effect  met heldere 3 Watt RGBW LED’s. Ideaal voor de DJ en club van nu.

Lage voorraad. Direct leverbaar.
Nooit vertoonde kwaliteit
Involight presenteert de “HiBrite”-serie! Een reeks van nieuwe lichteffecten, die verder gaan dan de oorspronkelijke LED effecten. De Involight LED RX 500HP beschikt over heldere 3 Watt LED’s in het rood, groen en blauw.

In de meeste LED effecten worden de LED matrixen gemaakt door een tal van 5 mm LED’s. Hoewel deze effecten tegenwoordig niet meer als zwak beschreven kunnen worden, zijn de effecten uit de “triangle serie” toch veel helderder en sterker. Vooral bij gebruik van een rookmachine komen deze effecten het besten toch hun recht, pas dan wordt de grote lichtkracht van de heldere 3 Watt RGB LED’s zeer herkenbaar.

Multifunctioneel
Bij de LED RX 500HP werken in alle lenzen de RGBW LED’s samen om de meest heldere stralen te creëren. Zo kunnen in combinatie met een van de vele programma’s de meest spetterende lichtshows worden gemaakt.

Alle functies kunnen worden ingesteld door een geïntegreerd menu, bestaande uit 4 knoppen en een LCD-display. De Involight LED RX 500HP is zowel stand-alone als op DMX te gebruiken. Enkele stand-alone functies zijn, 16 voorgeprogrammeerde programma’s, Music mode, en de Master-Slave functie. Voor de professionelere gebruiken is de Involight LED RX 500HP aan te sturen op 3 DMX kanalen.

Aangezien het apparaat zonder motoren en ventilatoren werk blijft het stroomgebruik laag en kan altijd stil worden gewerkt. Geen last van gebrom en gezoem van verlichting meer tijdens uw optreden. Verder is door de handige beugel de Involight LED RX 500HP makkelijk te monteren.


Specificaties:
  • 20 x 3 Watt RGBW LED’s
  • DMX512 via reguliere DMX controller op 3 kanalen
  • Music mode door middel van de ingebouwde microfoon
  • Master-Slave functie
  • 16 voorgeprogrammeerde programma’s
  • Montage beugel voor het monteren in een truss systeem
  • 4-knops LED display
  • Voeding: 110 – 230V 50/60 Hz
  • Afmetingen: 345 x 345 x 262 mm
  • Gewicht: 5.2 kg

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review