Verlichting & Special Effects

Verlichting levert een belangrijke bijdrage aan hoe we live-evenementen ervaren. Zowel bij het optreden van een D.J., de uitvoering van een toneelstuk in een theater of een bijeenkomst in de buitenlucht. Elke live locatie kan profiteren van een professionele lichtopstelling: collegezalen, winkels, theaters, kerken, conferentie- en feestzalen, clubs, musea, concertzalen, enz. Lang geleden begon dit met het verlichten van podia met behulp van kaarsen en kroonluchters. Gelukkig kan er heden ten dage gekozen worden uit een eindeloze verscheidenheid aan geavanceerde verlichtingsapparatuur.

In het assortiment van Smitsound vindt u een grote diversiteit aan lichtapparatuur. Van klein tot groot. Voor binnen en buiten. Van individuele lampen tot complete sets. Van sfeerverlichting tot verblindende effecten. Geluidsgestuurd, met afstandsbediening of met DMX** controllers. Op onze site kunt u bij de meeste lichtapparatuur een filmpje vinden, om een indruk te krijgen van wat u kunt verwachten.

Voor verdere informatie of een deskundig advies kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

** DMX is een communicatieprotocol wat ontstaan is uit de behoefte aan standaardisatie en flexibiliteit bij het aansturen van lichtapparatuur. Hiermee kunt vanuit een controller alle verschillende functies van uw armaturen, tot in het kleinste detail aansturen.