Sneeuw, Schuim & Bellen

Wat was er vroeger leuker dan bellen blazen of in de sneeuw spelen en de vallende vlokken opvangen? Met onze special effect machines kunt u dit nu allemaal dunnetjes over doen:

Met een sneeuwmachine kunt sneeuwvlokken produceren en wegblazen en zo een winterse ambiance creëren. Perfect voor een après-ski of gewoon een feestje met een winters thema. Het beste, met de bijgeleverde beugel, boven uw publiek ophangen om zeker te zijn dat ze bedolven worden onder de sneeuwvlokken.

Sprookjesachtige sferen maakt u met onze bellenblaasmachines. Dankzij de speciale vloeistof en de afstelling van de machine, kunt u, naar wens, grotere of kleinere wolken met bellen de lucht in blazen. Met de bijgeleverde beugel kunt u het apparaat boven uw publiek veilig ophangen voor het mooiste effect.

Toen we klein waren, was er niets leukers dan in bad met de schuimvlokken te spelen. Dat kan nu ook op uw feestje dankzij onze schuimmachines. Met behulp van de speciale vloeistof kunt u schuimvlokken maken en wegblazen om zodoende de feestvreugde te verhogen.

Bel ons eens op voor verdere uitleg. Of maak een afspraak en kom langs in onze demoruimte.