Installatie Eindversterkers

Installatie Versterkers zijn bedoeld voor het aansturen van een permanente installatie. Vaak worden deze geinstalleerd als een, zogenaamde, 100V installatie. Typische 100V systeemversterkers zijn meestal meer dan alleen een versterker met een aantal inputs en outputs, maar ze kunnen op een slimme manier verschillende audioapparaten, communicatieapparaten en luidsprekergroepen (zones) met elkaar verbinden. Het apart kunnen bedienen van meerdere ruimtes, is vaak een belangrijke eigenschap in deze installaties. Gezien de grote verscheidenheid aan beschikbare apparaten, zijn uw individuele behoeften dus, ten alle tijde, doorslaggevend.

Voor installatie-versterkers zijn er verschillende slimme opties leverbaar waarmee bijvoorbeeld het geluid in elke ruimte zelf geregeld kan worden, zonder daarvoor altijd naar de centraal opgestelde versterker te moeten lopen. Gemak dient de mens.

Smitsound is dé specialist als het aankomt op het samenstellen en aanleggen van permanente installaties en 100V. Neem eens contact met ons op, om uw licht op te steken!