Installatiespeakers

Ons assortiment installatie speakers, zowel inbouw als opbouw, is, zorgvuldig, door ons samengesteld. Daarbij hebben we speakers beoordeeld op, door ons, gestelde zware eisen waaraan voldaan moest worden, waaronder:  geluidskwaliteit, betrouwbaarheid, verstaanbaarheid, prijs, maar ook op de mogelijkheid om speakers binnen en buiten te kunnen gebruiken en de mogelijkheid om deze toe te passen in een 100V installatie.

Smitsound is de specialist op het gebied van het samenstellen, installeren en onderhouden van permanente installaties. Ook als het gaat om 100V installaties. Niet alleen de speakers zijn belangrijk maar ook moeten de juiste versterkers en randapparatuur perfect op elkaar afgestemd zijn. Binnen of buiten, in een restaurant, club, sportschool, sportaccomodatie, kantoor en ga zo maar door. Mogelijkheden te over.

Samen met u, nemen we de situatie ter plekke onder de loep en geven u, dankzij onze jarenlange ervaring, een gedegen en onderbouwd advies. Neem eens contact op om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.