Sterrendoeken, Backdrops, etc.

Op zoek naar een sprookjesachtige achtergrond Een schilderachtige sterrenhemel? Neus dan eens door onze sterrendoeken, lichtgordijnen en lichtkabels. Sterrendoeken zijn donker gekleurde doeken met ingebouwde kleine LED's, waarmee, de naam zegt het al, een sterrenhemel wordt nagebootst. Met onze lichtgordijnen en lichtkabels kunt u een vergelijkbare sfeer maken. Hangend aan een truss, het plafond, de muur of voor de ingang van uw feestzaal. Ook mooi als achtergrond van een DJ booth bijvoorbeeld. Maar ook perfect toepasbaar in theaters of muzikale shows. Of wat te denken van een sfeervolle verlichting in de donkere dagen van het jaar?

Beschikbaar in alle soorten en maten. Altijd voorzien van een voeding. Sterrendoeken zijn aan te sturen via een DMX controller of met behulp van ingebouwde programma's of laten reageren op de muziek via de ingebouwde microfoon. Verkrijgbaar met witte LED's (warm wit, fel wit, etc.) of met RGB LED's waarmee meerdere kleuren getoverd kunnen worden.

Bent u op zoek naar een theaterdoek als achtergrond, maar dan zonder het effect van LED-licht? Kijk dan eens bij onze backdrops of neem contact op om uzelf te laten informeren door onze experts.