DJ Mixers

Of je nu "old school" platen wilt draaien, CD's wilt kunnen afspelen of, wanneer je, met MP3's en WAV-files, in het digitale tijdperk bent gestapt, elke DJ heeft een mixer nodig in zijn of haar set-up om randapparatuur aan te sluiten. In deze overvolle markt, heeft Smitsound een selectie gemaakt van mixers, geschikt voor zowel de beginnende als voor de professionele DJ. Al onze mixers beschikken over minimaal 2 input kanalen, om uw apparatuur aan te sluiten. Meerdere outputs, master en booth, zijn vanzelfsprekend ook voorzien. Uitgerust met een cross-fader en equalizer, geven deze mixers de mogelijkheid om meteen aan de slag te gaan. Te meer aangezien sommige modellen ook beschikken over een ingebouwde MP3-speler, een USB-ingang of een Bluetooth connectie, zodat u uw favoriete muziek kunt afspelen of streamen.

Meerdere ingangen maken de aansluiting en het gelijktijdig gebruik van meer dan één geluidsbron mogelijk. Met vier ingangen kunnen bijvoorbeeld twee platenspelers en twee CD-spelers tegelijk worden gebruikt, met onafhankelijke volumeregeling en equalizing. Op voorhand is het belangrijk om rekening te houden met de benodigde aansluitingen op een mixer. Dit geldt zowel voor de uit- als ingangen. Alle mixers hebben een master output, maar sommige, beter uitgeruste versies, beschikken ook over een aparte booth-uitgang, met eigen volume-regeling en een opname-uitgang op lijn-niveau. De ingangen komen altijd als stereo-paar (lijnniveau, phono, etc.). Vaak zijn ook aansluitingen voorzien voor USB, Firewire en zelfs Bluetooth.

Asl alternatief kunt u ook eventueel ook eens kijken naar onze DJ-Controllers, die, hoewel het hier om hardware gaat, de mogelijkheid bieden om samen met uw laptop en de benodigde, vaak meegeleverde, software een volledig integraal systeem neer te zetten.

In de specificaties hebben we voor elk model zo duidelijk mogelijk aangegeven wat de kenmerken zijn. Wil u meer informatie? Neem dan contact op, met onze specialisten.