Actieve Speakers

Actieve speakers zijn luidsprekers waarbij de versterker al is ingebouwd in de speakerbehuizing. Er is geen losse versterker meer nodig, zoals bij passieve speakers wel het geval is. Je kunt dus spreken van een "plug-and-play" systeem. Bijkomend voordeel is, dat de versterkermodule optimaal samenwerkt met de overige interne componenten.

Actieve speakers zijn er in vele soorten en maten. In het assortiment van Smitsound vindt u, bijvoorbeeld, volledig actieve sets, samengesteld uit fullrange speakers, voor de hoge en middentonen, aangevuld met subwoofers voor de extra lage tonen en meer punch in uw geluid. Deze sets zijn, door ons of door de fabrikant, samengesteld en garanderen een optimale samenwerking tussen alle onderdelen.  In de rubriek actieve speakers vindt u luidsprekers die het volledig frequentiegebied bestrijken (full range). Indien gewenst en als het binnen uw budget valt, kunt u deze fullrange speakers aanvullen met 1 of meerdere subwoofers naar keuze, uit de rubriek actieve subwoofers. Vanzelfsprekend is het mogelijk om, in eerste instantie, te volstaan met een set full range speakers om hier, in een later stadium, extra subwoofers aan toe te voegen, zodra de situatie daarom vraagt en uw budget dit toelaat.

Voor elke toepassing en locatie kunnen we u van dienst zijn: DJ's, bands, achtergrondmuziek, vergaderzalen, kerken, etc. Neem contact met ons op voor extra informatie of een deskundig advies.