Loket & Balie Intercom

Goede verstaanbaarheid, betrouwbaar, compact en gebruiksvriendelijk zijn de belangrijkste kenmerken die onze intercomsystemen typeren. Al deze systemen hebben we uitgebreid getest, in verschillende omstandigheden.
Intercom systemen: Duidelijke communicatie tussen 2 personen in 2 ruimtes met een wand/scherm/raam ertussen. Toepasbaar bij balies van kantoren, winkels of banken en in situaties schermen zijn geplaatst die de verstaanbaarheid beperken.
Tailleband systemen: Ideaal voor professionele promotie-evenementen on the road, hobby-promotieshows en voor alle draadloze toepassingen zoals seminars, conferenties, presentaties, beurzen, modeshows, solo-entertainers, bruiloften, verkoopcabines, aerobics enz. Inmiddels ook toegepast in situaties waar het dragen van mondkapjes verplicht is (scholen, openbare ruimtes, etc.). Voor stemversterking tot maximaal 50 luisteraars.

Let op: afhankelijk van de hoeveelheid achtergrondgeluid in uw lokatie, is niet elk systeem geschikt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor nadere toelichting en advies.