Smitsound Webshop

Onze projecten

Een greep uit onze projecten

Het uitvoeren van audiovisuele projecten, is de core activiteit van Smitsound Geluidstechniek. Dit kunnen projecten op beperkte schaal zijn, zoals bijvoorbeeld het ontwerpen en installeren van een geluidssysteem in uw thuisbar of vergaderzaal. Maar ook grotere projecten gaan we niet uit de weg, zoals de installatie van een uitgebreid zone-systeem in uw fabriekshal en kantoor, of het ontwerp en de installatie van een compleet audiovisueel systeem in uw restaurant of feestzaal.

Om een indruk te geven van wat we voor u kunnen betekenen, vindt u hier een overzicht van een aantal projecten die we succesvol hebben uitgevoerd voor onze klanten. Neem voor een goed advies vrijblijvend contact met ons op. Indien gewenst, maken we een afspraak om, ter plekke, de situatie in ogenschouw te nemen op basis waarvan we u een, gedetailleerde offerte sturen.

Kwekerij Willem van Strien - Dongen

Controleren en, waar nodig, repareren, van de bestaande muziekinstallatie en installeren van speakers op de nieuwe afdeling, volume regelaars monteren en een zwaardere versterker en een internetradio plaatsen.


Cambreur College - Dongen

Ontwerp en aanleg van een complete audiovisuele installatie in de nieuwbouw van het Cambreur College in Dongen. Een "state-of-the-art" installatie met professionele apparatuur voor licht, geluid en beeld.


Distributiecentrum Zwolle

Installatie van een systeem, met Clever opbouwspeakers, Monacor hoorns en Apart versterker en internet radio. En een programmeerbare audiospeler, geïntegreerd als pauze signalering.


Prive thuis-bar

Van een klant, kregen we de opdracht zijn thuisbar in te richten met een licht installatie. Volledig voor-geprogrammeerd door Smitsound en te bedienen met een app op de telefoon / tablet.Horeca - Antwerpen

Twee cafes voorzien van een geluidsinstallatie van ons topmerk Apart Audio. Alles grondig getest en een duidelijke uitleg gegeven over het gebruik. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar in het geval er vragen achteraf zijn.


Partycentrum Het Brabantse Land - Giessen

Volledig licht- en geluidssysteem geïnstalleerd in de zaal en op het terras. Gebruik gemaakt van, LD Systems een merk met een breed assortiment, voor mobiel gebruik en voor vaste installatie.


Vergaderzaal wijkcentrum

Deze vergaderzaal, voorzien van een set speakers, een beamer en projectiescherm. Alle kabels weggewerkt en alles voorzien van een duidelijke omschrijving, zodat alle vrijwilligers probleemloos alles zelf kunnen bedienen.


Groot Speijck - Oisterwijk

Geluidsinstallatie in de grote zaal aangelegd. Daarbij gebruik gemaakt van onze Smitsound Power Switch die elke keer de apparatuur in de juiste volgorde aan of uit zet, zodoende dat de apparatuur beveiligd is.