Smitsound Webshop

Smitsound Geluidstechiek

Smitsound
Licht - Geluid - Installatietechniek
Simple News Ticker Using HTML and CSS
Veel meer dan alleen een webshop
Kijken of luisteren? U bent van harte welkom
Openingstijden: Woensdag 19:00 tot 22:00 uur en Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur
Overige dagen op afspraak
Advies op maat
E2E Service
Reparatie & Onderhoud
Installatie
Projecten

Voor Installateurs

Smitsound als vertrouwd inkoopkanaal voor installateurs met aangename prijzen en overzichtelijke leveringsvoorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Merken

Onze merken zijn zorgvuldig geselecteerd en dankzij een goede releatie met onze leveranciers kunnen wij veel producten aanbieden tegen scherpe prijzen en met de juiste prijs-/kwaliteits-verhouding


Onderhoud en Reparaties

Voor onderhoud en reparaties aan uw apparatuur, kunt u contact met Smitsound opnemen en een afspraak maken om de werkzaamheden in te plannen. Ook voor reparaties op locatie.


Offerte aanvragen

U kunt ons bellen, een email sturen, onze winkel bezoeken of gebruik het contactformulier. Ook kunt u via dit formulier een afspraak maken of een offerte aanvragen. Wij reageren zo snel mogelijk.


Pauzesignalering

Volledig programmeerbare apparaten inzetbaar voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld voor het instellen van een schoolbel of een pauzesignalering in een bedrijf.


Multi Zone Systemen

Om met één, centraal opgestelde, installatie in meerdere ruimtes (zones) tegelijk verschillend geluid op een onafhankelijk volume-niveau weer te geven kunt u kiezen voor een zone-systeem.


100 Volt Systemen

Bij installatie waarbij grotere afstanden moeten worden overbrugd, worden vaak 100 Volt systemen toegepast. In fabriekshallen, restaurants, sportcentra, sportvelden, kerken, winkelcentra.


Projecten

Kijk eens door onze gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact op of kom langs voor meer informatie.


Over Smitsound

Wij zijn een full-service familiebedrijf gevestigd in Dongen, Noord-Brabant. Gespecialiseerd in de installatie, verkoop en het onderhoud van professionele audiovisuele apparatuur.