Smitsound Webshop

OPRUIMING: INVOLIGHT ARCH 300T RGB (set van 2)

set Set van 1x showroommodel en 1x nieuw

INL-LEDE0054
OPRUIMING: INVOLIGHT ARCH 300T RGB (set van 2)
OPRUIMING: INVOLIGHT ARCH 300T RGB (set van 2)
369.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLEDE0054demo
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Deze LED washer van Involight is een geweldig apparaat met vele toepassingen. De LEDARCH 300T is uitgerust met 24 x 3 Watt multichip RGB LED’s en daardoor helder en krachtig!
Lage voorraad. Direct leverbaar.
Krachtige LED washer tegen een mooie prijs
De Involight LEDARCH 300T is een uiterst krachtige robuuster LED washer. Met zijn 108 Watt aan multichip LED power, verdeeld over 24 x 3 Watt RGB LED’s is een geweldige kleurmenging en hoge lichtkracht gegarandeerd!

De basis van dit geweldige apparaat bestaat uit een gegoten aluminium behuizing met daar in de consoles voor voeding en aansturing geïntegreerd. De LED module kan op verschillende manieren kantelen, wat de LEDARCH 300T multifunctioneel maakt.

Full Color
Door de multichip LED’s, ook wel tricolor LED’s genoemd is het mogelijk om alle kleuren in te mixen. Waar voorheen de kleuren door drie LED’s werden gemixt, komt het nu uit 1 LED. Er zijn dus geen verschillende kleuren stippen meer op uw dansvloer, maar precies de juiste kleur.

Multifunctioneel inzetbaar
De LEDARCH 300T is zowel stand-alone als via DMX sterk. Stand-alone bieden diverse programma’s een waar kleuren spektakel. Daarnaast, om uw lichtshow of belichtingsplan, synchroon te laten lopen is de Master-Slave functie beschikbaar via DMX in/uit.

Voor de professionelere gebruiker is de Involight LEDARCH aan te sturen via 3 of 5 kanalen. Hiermede een tal van toepassingen.

Of u nu gebouwen, monumenten of andere oppervlakken of sculpturen in de schijnwerpers wil zetten, de LEDARCH 300T maakt een goede indruk! Ook voor vele toepassingen in de podiumtechniek.  Het apparaat is erg goed en de prijs is scherp!

Specificaties:
  • 24 x 3 Watt multichip RGB LED’s
  • Stralingshoek: 40°
  • Werkmodi: DMX512 / Stand-alone / Master-Slave
  • DMX op 3 of 5 kanalen via een reguliere DMX controller
  • Digitaal on-board menu
  • Stroomverbruik: 108 Watt
  • Voeding: AC 230V 50 Hz
  • Afmetingen: 410 x 230 x 155 mm
  • Gewicht: 5.7 kg

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review