Passieve Speakers

Hieronder een overzicht van de losse passieve speakers in ons aanbod. Deze dienen aangevuld te worden met minimaal 1 versterker.

Voor elke toepassing kunnen wij u van dienst zijn. Vaak is een set topkasten, aangevuld met een versterker en statieven, al voldoende in veel situaties. Wilt u meer punch in het laag dan kan er gekozen worden om 1 of 2 passieve subwoofers toe te voegen. Let op: dat, in dat geval, de subwoofers vaak een aparte versterker nodig hebben en er een processor nodig is om het systeem optimaal aan te sturen.  Let wel op dat niet elke combinatie optimaal zal werken. Een bepaalde passieve speaker dient door het juiste type versterker aangestuurd te worden. U kunt, eventueel, ook overwegen om te kiezen voor een actief systeem, waarbij alle elektronica, zoals versterkers en processoren, al zijn ingebouwd in de speakerbehuizing.

Een flink aantal speakers is aanwezig en staat opgesteld in onze demoruimte. Indien gewenst kunnen we, op afspraak, een demonstratie plannen. Dan zorgen wij dat we het systeem van uw keuze klaar hebben staan. Neem contact met ons op voor extra informatie of een deskundig advies.