Smitsound Webshop

NUMARK DJ2GO2 Touch Pocket Sized DJ Controller

stuk Inclusief Serato DJ Lite Software

NUMARK DJ2GO2 Touch Pocket Sized DJ Controller
NUMARK DJ2GO2 Touch Pocket Sized DJ Controller
NUMARK DJ2GO2 Touch Pocket Sized DJ Controller
NUMARK DJ2GO2 Touch Pocket Sized DJ Controller
NUMARK DJ2GO2 Touch Pocket Sized DJ Controller
92.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDJ2GO2
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De ultieme DJ-controller in zakformaat! De DJ2GO2 Touch is een draagbare DJ-controller in zakformaat met de mogelijkheid om te scratchen op capacitieve touch-jogwheels. Met een ingebouwde geluidskaart en Serato DJ Lite-software past hij perfect in je laptoptas. Professionele DJ's waren dol op zijn voorganger - DJ2GO2 - toen deze debuteerde in 2017. DJ2GO2 Touch zet die succesvolle weg voort en nu kun je scratchen! De DJ2GO2 Touch is gemaakt voor alle DJ-stijlen en is perfect om je optredens voor te bereiden, op te treden tijdens kleine optredens en als een ruimtebesparende extra setup voor grote evenementen.
Neem contact met ons op voor de levertijd
NUMARK DJ2GO2 Touch Pocket Sized DJ Controller

Ontgrendel alle kracht van een grote DJ-controller met DJ2GO2 Touch. De capacitieve touch-jogwheels brengen DJ2GO2 Touch naar een hoger niveau. Voer lichte tot zware scratches uit en meng uw mix door tegen de zijkant van het jogwiel te duwen.

De DJ2GO2 Touch is compatible met Serato DJ Lite voor Mac en pc (software inbegrepen) en hij is klaar voor een upgrade naar de volledige versie van Serato DJ. Voor beginnende DJ's wordt Serato DJ Lite nu geleverd met demomuziek en een eenvoudige onboarding-tutorial die je door de basis leidt, zodat je meteen kunt beginnen met dj'en. Serato DJ Lite is gebouwd op Serato DJ Pro-technologie en is ontworpen om intuïtief, betrouwbaar te zij en vol met functies.

Verander je optreden met de compatibiliteit van DJ2GO2 Touch met iOS-apps, waaronder Algoriddim's DJay. Sluit DJ2GO2 Touch eenvoudigweg aan op uw apparaat met behulp van de Apple Camera Connection Kit (apart verkrijgbaar) om te mixen, scratchen, beats te creëren, uw mix op te fleuren met remixen en nog veel meer! Je zoektocht naar nieuwe muziek is zojuist een stuk eenvoudiger geworden. Met Serato DJ Lite kun je alles streamen, van de nieuwste undergroundgeluiden tot klassiekers, rechtstreeks in de app van toonaangevende providers, waaronder SoundCloud en TIDAL.

Met een ingebouwde, driverloze audio-interface plus een speciale 1/8-inch hoofdtelefoonuitgang en 1/8-inch hoofduitgang, houdt u uw mix scherp en maakt u moeiteloos connectie met vrijwel alle mixers, actieve luidsprekers en audiorecorders.

DJ2GO2 Touch wordt geleverd met alle onmisbare mixbenodigdheden. Twee kanalen, een crossfader, jog-wielen en pitchfaders, toegang tot kritieke functies voor naadloos mengen of scratchen zijn binnen handbereik! Met 8 pads en vier pad-modi voor totale controle van cue points, automatische / handmatige looping en sample-weergave, geeft de DJ2GO2 Touch je vergelijkbare functie die je normaal alleen op grotere controllers aantreft.

DJ2GO2 Touch combineert een gestroomlijnd, onopvallend ontwerp en helder verlichte bedieningselementen, ziet er geweldig uit en is gemaakt om te bewegen! Bovendien wordt hij gevoed via USB en ondersteunt hij plug-and-play-connectiviteit voor maximale draagbaarheid en moeiteloze integratie.

Specificaties:
 • Capacitive touch jog wheels for scratching and mixing
 • Portable two-channel DJ controller for Serato DJ Lite (software included)
 • Stream millions of tracks within Serato DJ Lite from leading providers including SoundCloud and TIDAL
 • Built-in audio card with headphone cueing to create the perfect mix
 • Song navigation and channel and master gain control
 • Multiple Pad Modes with Cueing, Looping and sample triggers
 • Perfect for performing or prepping your DJ set playlist and cue points
 • Standard MIDI mapping for use with other popular DJ software
 • Fits perfectly on top of your laptop
 • 1/8 inch headphone output
 • 1/8 inch main output


© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review