Smitsound Webshop

NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck

stuk Inclusief Serato DJ Software

NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck
348.00 incl. 21% btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePLATINUM_FX
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De Mixtrack Platinum FX heeft alle benodigdheden die je nodig hebt om als een professionele DJ te klinken! In de kern is de Mixtrack Platinum FX een 24-bit 4-decks digitale DJ-controller met een speciale software-effectsectie, grote 6-inch capacitive-touch jogwheels met ingebouwde hi-res displays en 16 multifunctionele performance-pads. Klaar om elke DJ-stijl aan te pakken en perfect voor kleine evenementen, feesten en het ontwikkelen van je DJ-vaardigheden. De Mixtrack Platinum FX combineert veelgevraagde functionaliteit met alle tools om je kenmerkende stijl te creëren - je toegang tot een wereld van onbeperkte DJ-optredens begint hier!
Neem contact met ons op voor de levertijd
NUMARK Mix Track Platinum FX DJ Controller 4-deck

Centraal op de Mixtrack Platinum FX staan ​​twee geheel nieuwe premium paddle-triggers voor moeiteloze bediening van de ingebouwde software-effecten van Serato; er zijn zelfs knoppen voor snelle toegang tot essentiële effecten, waaronder Echo, Reverb, Flanger, Phaser, HPF (High Pass Filter) en LPF (Low Pass Filter) - een garantie dat alles wat je nodig hebt voor het creëren van build-ups, het creëren van onvergetelijke overgangen en je eigen unieke draai aan je mix toevoegen slechts een touch verwijderd is!

Het robuuste capacitive-touch jogwheel-ontwerp van de Mixtrack Platinum FX heeft een groot 6-inch oppervlak voor ultieme betrouwbaarheid en totale controle over je mix. Mis nooit meer een beat en houd uw mix volledig op het juiste punt dankzij Mixtrack Platinum FX's heldere, hoge resolutie jogwheeldisplays met alle belangrijke songinformatie doorgegeven, inclusief beats per minuut (BPM), plateaupositie, resterende tijd, toonhoogte-aanpassing en toonsoort.

Wees creatief, remix en voer onvergetelijke mixen uit met de 16 multifunctionele, verlichte performance-pads van Mixtrack Platinum FX! Met speciale, snel toegankelijke padmodusknoppen per deck voor Hot Cues, Auto Loop, Sample en Fader Cuts (een kenmerkend crossfader-effect dat een 1-4 klikflare op de pads emuleert), kun je je favoriete tracks opnieuw bedenken en interpreteren, en zo iets totaal unieks creëren !

De Auto Loop van Mixtrack Platinum FX maakt het eenvoudig om tussen nummers te mixen en te mengen, door het loop-segment te vergroten of te verkleinen met de ingebouwde Loop Multiplier-knoppen om opwindende build-ups te maken.

Met de Mixtrack Platinum FX heb je toegang tot vier gelaagde decks om on the fly remixes en mashups te maken. Tik gewoon op de deck-selectiefunctie om toegang te krijgen tot vier afspeeldecks voor onbeperkte prestatiemogelijkheden.

De Mixtrack Platinum FX wordt geleverd met Serato DJ Lite voor Mac & pc (software inbegrepen) en hij is klaar voor een upgrade naar de volledige versie van Serato DJ. Voor beginnende DJ's wordt Serato DJ Lite nu geleverd met demomuziek en een eenvoudige onboard tutorial die je door de basis leidt, zodat je meteen kunt beginnen. Serato DJ Lite is gebouwd op Serato DJ Pro-technologie en is ontworpen om intuïtief, betrouwbaar en rijk aan functies te zijn.

Nooit zonder muziek komen te zitten en de dansvloer laten trillen! De Mixtrack Platinum FX wordt geleverd met Serato DJ Lite, waarmee je miljoenen nummers kunt streamen via WIFI van TIDAL of SoundCloud. Upgrade naar Serato DJ Pro om nog meer functies te ontgrendelen. Bovendien krijg je 3 maanden gratis TIDAL Premium om mee te beginnen!

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, biedt Mixtack Platinum FX alles wat je nodig hebt voor een onmiddellijk DJ-optreden, direct uit de doos! Met de combinatie van plug-and-play high-speed USB-connectiviteit, een speciale mixersectie uitgerust met een volledige 3-bands EQ, filterknoppen, kanaalfaders en een crossfader, plus een ingebouwde microfooningang, RCA-uitgangen en een hoofdtelefoonuitgang staat u direct in de startblokken om aan de slag te gaan.

Specificaties:
 • 4-deck layering DJ controller
 • (6) Fun, quick-launch effects with dual paddle triggers
 • Large 6-inch, high-resolution capacitive-touch jog wheels with color displays
 • Stream millions of tracks within Serato DJ Lite from leading providers including SoundCloud and TIDAL
 • Dedicated instant loop control with multiplier buttons
 • Full 3-band EQ and filter knobs to create audio sweeps
 • (8) Performance pads per deck to access cues, loops, fader cuts and samples
 • 24-bit audio output
 • Microphone input, RCA output and headphone output
 • Includes Serato DJ Lite download
 • Two months free access to SoundSwitch lighting software
 • Outputs
  • 1 RCA stereo pair
  • 1 1/4” (6.35 mm) TRS 1 1/8” (3.5 mm) TRS
 • Inputs
  • 1 1/4” (6.35 mm) TS
 • Power: USB bus power
 • Audio: 44.1 kHz, 24-bit
 • Dimensions (width x depth x height): 53.6 x 24.6 x 5.1 cm
 • Weight: 2.3 kg

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review