Smitsound Webshop

PB Sound All in One Touch muziekcomputer

stuk Neem contact met ons op!

PB Sound All in One Touch muziekcomputer
PB Sound All in One Touch muziekcomputer
PB Sound All in One Touch muziekcomputer
Prijs op aanvraag *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodePBS MuzComT
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Neem contact op voor meer informatie en een aantrekkelijke prijs.

Muziekcomputer van PB Sound, zeer gemakkelijk te bedienen en uitermate voordelige abonnementen en oplossingen voor iedere gebruiker!
Neem contact met ons op voor de levertijd
Smitsound kan u ook voorzien van een muziekcomputer. Wij hebben gekozen voor het zeer gebruiksvriendelijke apparaat van PB Sound!

Het motto is: “ Muziek, maar dan makkelijk ”

Het Easyplayer All in One Touch muzieksysteem kunt u bedienen met uw vingers. Door het mooie design touchscreen en de éénvoudige software is het bedienen zeer eenvoudig.

Voor een vast bedrag per maand bent u altijd voorzien van de meest actuele muziek. De wekelijkse updates gaan helemaal automatisch zodat u daar verder helemaal geen omkijken naar heeft. Dit apparaat is ook uit te breiden met Karaoke en videoclips. Tevens kunt u via deze computer ook naar internetradio luisteren, waardoor u tuner ook overbodig wordt.

Smitsound levert van PB Sound verschillende abonnementen, bij voorbeeld:

Homeweb Muziekabonnement:
Basis Muziekbestand, en elke week ontvangt u automatisch via internet een update met nieuwe Hits, zo bent u wekelijks actueel en gegarandeerd van alle nummers in de volgende hitlijsten: Top 40, Tipparade Nederlandstalige Top 20, Feest Top 20 en de Partyhits Top 20. Tevens heeft u hiermee toegang tot de online platenkast met ruim 100.000 titels. Voor deze functies moet uw computer wel verbonden zijn met het internet.

Daarnaast zijn er ook nog uitbreidingsmodules te verkrijgen, tegen een meerprijs kunt u het het pakket uitbreiden voor het draaien van videoclips of karaoke!
Neem voor de kosten contact op met ons! Dit kan telefonisch of via info@smitsound.nl.

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review