DATEQ TRI-O Mixer 6 kanalen, 3 zones, 19 inch

per stuk

DATEQ TRI-O Mixer 6 kanalen, 3 zones, 19 inch
DATEQ TRI-O Mixer 6 kanalen, 3 zones, 19 inch
896.00 *Prijzen zijn inclusief btw incl. 21% btw
ArtikelcodeDATEQ-TRI-O
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De DATEQ is een hagelnieuwe 6-kanaals 3-zone 19-inch mixer. Hij is zeer geschikt voor gebruik in cafés, dansscholen, conferentiecentra enz. De TRI-O is uitgerust met drie microfooningangen en 8 stereo lijn ingangen. De ingangen kunnen naar de 3 masteruitgangen worden geleid.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk!
Neem contact met ons op voor de levertijd
DATEQ TRI-O Mixer 6 kanalen, 3 zones, 19 inch

Kanaal 1 heeft een talk-over circuit om de spraakverstaanbaarheid te verbeteren. Dit circuit, dat wordt geactiveerd
door het microfoonsignaal van kanaal 1 (d.w.z. het is spraakgestuurd), zorgt ervoor dat dit signaal alle andere signalen onderdrukt. De talk-over functie is uit te schakelen met de Talk Over schakelaar aan de voorzijde.

Standaard zijn er drie uitgangszones beschikbaar (master A, B en C). Deze zones hebben een dual equalizer, balans en versterkingsregeling. Daarnaast kunnen maximaal vier uitgangsmodules (uitgangszones) worden toegevoegd. Het volume van deze extra zones is extern regelbaar met een potentiometer of een externe regelspanning. De master-uitgangen zijn elektronisch gebalanceerd (XLR) en ongebalanceerd op cinch-connectoren. De gebalanceerde uitgang maakt het mogelijk om lange signaalkabels te gebruiken zodat de versterkers geplaatst kunnen worden in de buurt van de luidsprekers. De optionele uitgangszones zijn voorzien van ongebalanceerde cinch-aansluitingen. Kanaal 2 heeft een aansluiting voor een lokale lijningang.

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review