AUDAC PMQ240 Vierkanaals Eindversterker 100V / 70V / 8 Ohm

per stuk 100V/70V/8 Ohm 4x240watt

AUDAC PMQ240 Vierkanaals Eindversterker 100V / 70V / 8 Ohm
AUDAC PMQ240 Vierkanaals Eindversterker 100V / 70V / 8 Ohm
Prijs op aanvraag
ArtikelcodeAUDAC-PMQ240
5414795041554
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Lichtgewicht Class-D versterker met een output van 4 x 240W @ 100V. Beschikt over geavanceerd DSP en luidspreker management. Configuratie kunnen op voorhand worden ingeladen. Uitmuntende technologie in combinatie met een prima prijs- / kwaliteits-verhouding.

De PMQ-serie zijn professionele 70/100V quad-kanaals eindversterkers, die een nieuwe standaard vormen voor eersteklas geluid 100V-versterking in public address-toepassingen. Hun geavanceerde functies en beschikbaarheid in verschillende uitgangsvermogens bieden een enorme flexibiliteit voor tal van toepassingen.
Neem contact met ons op voor de levertijd
AUDAC PMQ240 Quad-channel Eindversterker 100V / 70V / 8 Ohm

Akoestiek kan worden geoptimaliseerd met behulp van de filters die kunnen worden geselecteerd tussen Low / High & Band Pass en de 7-bands equalizer, beide met instelbare frequenties en Q-factor. Andere beschikbare functies zijn vertraging en dynamische basversterking. Deze instellingen kunnen op maat worden geconfigureerd met behulp van het voorpaneel van de versterker, waarbij toegang kan worden gegeven op twee verschillende niveaus (gebruiker en beheerder) met behulp van een wachtwoord of USB-sleutelbeveiliging.

Configuratie wordt eenvoudig gemaakt door de luidsprekervoorinstellingen en volledige systeemconfiguraties die kunnen worden geselecteerd uit een bibliotheek en geüpload met een USB-flashstation. Dit zorgt voor de beste akoestische prestaties met een 'kogelvrije' luidsprekerbescherming.

Een grote ingangsflexibiliteit en broncompatibiliteit wordt geboden door de ingangsselectiematrix en de XLR- en klemmenbloksignaalaansluitingen. Systeemintegratie is eenvoudig gemaakt met behulp van de RS-232-besturingspoort. Optionele Dante™-interface is beschikbaar voor de WaveDynamics™-versterkers. De installatie van deze netwerkinterface maakt het mogelijk om audio met lage latentie en hoge kwaliteit te ontvangen en te verzenden via een standaard Ethernet-netwerk.

Specificaties:
  • 4 x 240W output power @ 100V
  • Lightweight Class-D amplifier
  • Advanced DSP & loudspeaker management
  • Intuitive graphical interface on 2.5 inch LCD display
  • Pre-loadable loudspeaker & set configurations
  • Unmatched technology and affordability
  • Flexible input and output configuration
  • XLR & terminal block source compatibility
  • RS-232 control and Dante expansion port

© Smitsound Geluidstechniek

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review